IVDW-20220416-2040.jpg

In a few words...

What I love ...


koffie, zwart 

vroeg opstaan;  gouden uur

strand, zee, bos, bergen

Noorwegen, Spanje, Italië, Frankrijk, Zweden

wil graag nog naar Ijsland, Schotland, Ierland
lente met alle bloesem

pasta's

chocola

Lays Sensations Mexican Pepper
muziek: Van Imagine Dragons tot Beyoncé, van Muse tot Lady Gaga en van Green Day tot Harry Styles

hardlopen, yoga, wandelen

lievelingsserie: Outlander

pioenrozen

Calvin Klein "One"

onze Cooper (Engelse Springer Spaniel)

Canon

What my style is ...

moody, bohemian, sfeervol, authentiek.

What I am ...

melancholisch soms, nuchter vaak, dromer altijd.

What I dream of...

meer elopement shoots en daarnaast boudoirfotografie verder ontwikkelen!

foto inzet: www.bypeetfotografie.nl

More about me...
 

Mijn naam is Irene van de Wege. Getrouwd met Richard, 3 studerende kinderen. Naast fotografe ben ik docent aan een middelbare school in Middelburg. Ik woon in Vlissingen. Oorspronkelijk kom ik uit de stad Groningen. Na mijn studie Duitse taal & letterkunde ben ik naar Zeeland verhuisd.

Al sinds mijn tienerjaren ben ik geïnteresseerd in fotografie en beeldmateriaal. Aanvankelijk aan het stoeien met het doka-materiaal van mijn vader (analoog dus), maar later digitaal! Ik heb meerdere cursussen gevolgd, maar wilde een stapje verder gaan en heb een paar jaar geleden besloten mijn hart te volgen en me aangemeld bij de fotovakschool in Rotterdam (diploma behaald). Hier heb ik techniek én creativiteit verder kunnen ontwikkelen. 

 

Ik houd ervan mooie beelden te creëren; van natuur, mensen, liefde en lifestyle. Mijn fotografie is continue in beweging. Ik haal met name inspiratie uit de fashion -en travelfotografie; ik houd bijvoorbeeld van de fotografie uit de Vogue Living, maar volg ook veel fotografen via Pinterest én Instagram! 

 

Ik probeer mijn foto's een eigen, herkenbare stijl mee te geven; romantisch en vrouwelijk, maar met een stoer randje! Ik kijk per fotosessie welke sfeer het beste bij de foto's en bij de opdrachtgever past - in mijn ogen! Ik fotografeer het liefste tijdens het gouden uur, en dan het allerliefste 's ochtends vroeg, dan is het nog heerlijk rustig en prachtig mooi in de natuur. Ik houd van contrastrijke sfeerbeelden, "moody-pictures", soms een beetje dromerig of dramatisch.​ Ik houd van zwart wit beelden, of ik geef kleuren een bepaalde sfeer.

 

Je kunt bij mij terecht voor een mooie portretserie van jezelf, een fotoshoot met je partner,  je gezin of vrienden/vriendinnen. Of ben jij een vrouwelijke ondernemer die graag mooie foto's voor website of social media wil hebben, voor meer zichtbaarheid, dan ben je ook bij mij aan het juiste adres!

 

Ik wil ook graag foto's maken tijdens je bruiloft of tijdens je elopement!  Ik vind het super om voor jou iets te kunnen betekenen en herinneringen op een mooie manier voor je vast te leggen!

 

Spreekt mijn stijl je aan en ben je geïnteresseerd in een fotoshoot, bekijk dan de info op mijn website of neem direct contact met mij op; dan kijken we wat ik voor jou kan betekenen! 

Let's create!!!

IVDW-20200610-0689.jpg

WhatsApp

06 16 14 13 15

Email 

Follow