SHOOTS (LOVE - FAMILY - FRIENDS)

Wil je een mooie, professionele fotoshoot van jezelf met  je lover, je gezin of met een vriend of vriendin, zus, broer, tante, moeder, vader samen? 

Ik maak graag mooie portretten van jullie buiten op locatie naar keuze (strand, duinen...). Ik maak foto's met een documentair randje. 

Het is het mooist wanneer jullie je kleding op elkaar af stemmen. Denk aan tijdloos. Mooi is effen kleding, niet al te felle kleuren, geen drukke printjes etc. Op foto's werken grijstinten, zwart, wit, verwassen groen of blauw, wit, spijkerstof, linnen en natuurlijke materialen en kleuren het mooiste. Maar is jouw lievelingskleur al jaren knalrood, dan doe je dat lekker aan natuurlijk! Het moet wel bij jou passen en jouw stijl zijn ;))

Eventueel maak ik een fotoalbum van de fotoshoot voor jullie. Informeer naar de mogelijkheden.

Kijk voor voorbeelden ook eens op mijn website onder "Portfolio" - love & wedding en portretten, of bekijk "captured stories"  voor meer foto's..

De fotoshoot zal ongeveer een uur tot twee uur duren. Is de shoot op het strand en in de duinen, dan maken we er een mooie wandeling van, zodat ik jullie op verschillende locaties kan fotograferen. Het allermooiste licht is tijdens het gouden uur. En is het bewolkt weer, is dat ook vaak alleen maar mooi op foto's! 

Je krijgt je foto's achteraf in hoge resolutie digitaal. 

Ik houd ervan de foto's een eigen sfeer te geven. Ik probeer mooie beelden te creëren in een soms wat stoere rauwe stijl, soms romantisch, vrouwelijk en zacht en soms een combinatie hiervan. Ik houd niet van al te geposeerde foto's (al zitten die er ook tussen), maar meer van de onverwachte, spontane momenten tussendoor. Portretten en love-shoots fotografeer ik het allerliefste in de natuur. Dat ik in Zeeland woon is dan ook ideaal!

VOORBEELDTARIEVEN

Fotoshoot pakket I  (loveshoot / friends / mother&daughter / new born / zwangerschapsshoot ...) 

2 personen (voor 1 persoon, kijk onder "portret')

Ongeveer 1-1,5 uur

Selectie en bewerking

Minimaal 10 foto's digitaal (high res.) - aangeleverd via we-transfer. 

€150,- 

Fotoshoot pakket II: (familyshoot / friends ...)

Tot 4 personen*

Ongeveer 1 tot 2 uur

Selectie en bewerking

Minimaal 20 foto's digitaal (high res.) - aangeleverd via we-transfer. 

€180- 

*elke persoon extra €20,00

PORTRET

Wil je een mooi portret van jezelf op een buitenlocatie (of eventueel een studioportret in mijn bescheiden studio), neem dan contact met mij op. We bespreken van tevoren de mogelijkheden en de stijl. Ik kan echt een portret maken, of meer in de sfeer van een reportage; spontane foto's.

Je kunt ook kiezen voor een fine art portret. We kunnen samen een thema bedenken, misschien heb je zelf al ideeën, of ik maak een moodboard.

Kijk voor voorbeelden onder 'Portfolio' - portretten, of portfolio - Fine Art.

Spreekt mijn stijl jou aan, dan zal ik met liefde een mooi portret van jou maken!

Ook voor een zakelijk portret kun je met mij contact opnemen!

 

De prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten (binnen 30 km van Vlissingen).

Portret

1 persoon

30 minuten - 1 uur fotografie


Selectie en bewerking

Minimaal 5 digitale bestanden (high res.) -
 aangeleverd via we-transfer.

€75,- 

Maar informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een shoot op maat. We worden het vast wel eens!

WEDDING

Jullie gaan trouwen! Superleuk! Graag maak ik van jullie dag een mooie bruidsreportage! Omdat ik nog niet zo veel ervaring heb met trouwreportages, is dit wellicht voor jullie een kans. Ik vraag nu namelijk nog niet de hoofdprijs. Het betekent natuurlijk wel dat ik wel heel erg mijn best ga doen om voor jullie een mooie reportage te maken! 

Ik houd niet van al te geposeerde reportages, liever maak ik  foto’s zoals jullie écht zijn, in een ontspannen sfeer. Met foto's die een verhaal vertellen, over jullie.

 

Ik probeer de foto's een eigen sfeer te geven, mooie, stijlvolle foto's te creëren; romantisch gecombineerd met een vleugje stoer. 

Kijk voor voorbeelden ook eens op mijn website onder "Portfolio" - love & wedding en onder "captured stories".

In een gesprek kunnen we alle mogelijkheden, wensen en verwachtingen doornemen. Reiskosten binnen een straal van 50 km vanaf Vlissingen zijn inclusief.

Jullie krijgen de digitale bestanden (high res) van de mooiste foto's in via we-transfer doorgestuurd binnen 4 weken na jullie bruiloft. Maar een dag na de bruiloft stuur ik vast een aantal foto's die je aan de familie kunt laten zien. 

 

Eventueel maak ik een fotoalbum voor jullie. 

Let op; vanwege het opbouwen van ervaring en startende onderneming: tijdelijk geldt een korting!

 

Pakket I

4 uren fotografie. Minimaal 100 foto's in hoge resolutie via we-transfer. €500,- (tijdelijk €400,-)

 

Pakket II

6 uren fotografie. Minimaal 200 foto's in hoge resolutie via we-transfer. €750,- (tijdelijk €600,-)

Pakket III

8 uren fotografie. Minimaal 400 foto's in hoge resolutie via we-transfer. €1015,- (tijdelijk €800,-)

Maar informeer vrijblijvend naar een pakket op maat! info@irenevandewegefotografie.com