WANTED

PORTFOLIOSHOOT

 

Voor aanvulling op mijn portfolio ben ik op zoek naar modellen. Ik mag niet altijd foto's plaatsen van mijn fotoshoots, wat ik begrijp, maar wat wel jammer is , want er zitten zulke mooie plaatjes tussen!

Daarom gooi ik er nu en dan een portfolioshoot in! Dat houd in dat ik foto's maak, speciaal voor mijn website en social media. Daarvoor heb ik wel modellen nodig, die dat willen.

 

Wie zoek ik? Ik ben vooral op zoek naar veel diversiteit!!! Leeftijd en geslacht maakt niet uit, ik ben vooral op zoek naar mooie persoonlijkheden!

Wat bied ik jou? Een mooie portretserie van jezelf in hoge kwaliteit t.w.v. € 95,-!!! 

Wat vraag ik van jou? Een paar uurtjes tijd en de toestemming op het gebruik van de foto's voor mijn website, social media en reclamedoeleinden. 

Waar en wanneer? Op een nader te bepalen moment, afhankelijk van het weer. Liefst 's ochtends vroeg tijdens het gouden uur!

Wat? Een artistiek portret! Denk hierbij aan een portretserie op strand en in de duinen, tussen bloemen en wat we ook maar verzinnen ;))

Lijkt je dit leuk? Neem dan contact met mij op via de mail! Ik kijk er naar uit, en je krijgt zo snel mogelijk een antwoord! Mail naar: info@irenevandewegefotografie.com