IVDW-20200427-8984-2.jpg

Fotoshoots

Wil je  professionele foto's van jezelf, of mooie foto's van jullie samen?
Wil je eens een mooie serie van jezelf samen met je moeder, of met je vrienden / vriendinnen? Of ben jij een (vrouwelijke) ondernemer die foto's nodig heeft, om meer zichtbaar te worden? Foto's voor je social media bijvoorbeeld? Of voor je website? Wil je misschien een fotoshoot cadeau geven? Of wil je nou eindelijk eens een mooie gezinsfoto? Misschien ben je wel geïnteresseerd in een bruidsreportage? Of juist geen grootse bruiloft, maar een mooie intieme elopement shoot? Kijk hieronder naar de verschillende mogelijkheden, of vraag naar een pakket op maat! Ik kijk ernaar uit om iets moois met jou te creëeren!

Fotoshoots doe ik met name in Zeeland, maar een andere locatie in overleg kan altijd! Voor de foto's werk ik het liefste met natuurlijk licht. Voor een portretshoot beschik ik ook over studiolampen en een kleine studio. 


Als je een fotoshoot bij mij boekt, ga je akkoord met mijn Algemene Voorwaarden! Niks engs hoor, maar een belangrijk punt daaruit is, dat ik de foto's mag gebruiken op mijn social media en website. (Wil je dit niet, kun je dit voorafgaand aan de fotoshoot even melden!)

Investment

IVDW-20201024-2907.jpg

 

Waarom een loveshoot? Omdat het superleuk is om samen op de foto te gaan. Omdat het een hele mooie herinnering is aan jullie tijd samen. In een ontspannen sfeer maak ik foto's van jullie.

Natuurlijk kunnen jullie de foto's ook gebruiken voor een aankondiging van jullie huwelijksdag, of als oefening voor een trouwreportage. Maar een heleboel stellen plannen een loveshoot gewoon omdat het een  supergezellige activiteit samen is!

Waarom een shoot met een vriend/vriendin of familielid? Om dezelfde reden als een loveshoot eigenlijk: het is gewoon leuk!!!!

Waarom je ook een shoot doet, en met wie, in alle gevallen spreken we een locatie naar jullie wens af. Dat kan op het strand, in de duinen of in het bos zijn, maar het kan ook op een industriële locatie of bij jullie thuis in de tuin zijn bijvoorbeeld. 

Let op; voor het mooiste licht fotografeer ik jullie het liefst 's ochtends vroeg net za zonsopkomst, of 's avonds net voor zonsondergang. Misschien baal je even van het vroege opstaan, maar geloof me, het is echt veel mooier!

2 personen

gemiddeld 1 uur fotografie

locatie strand / duinen / bos of op een plek in overleg

(vanaf 30 km reken ik ook reiskosten)

selectie & bewerking

minimaal 15 foto's via we-transfer geleverd in HQ en LQ

dag na de fotoshoot een sneak peek

de bestanden kennen een geschatte levertijd van uiterlijk drie weken

€ 175,00

extra tips / info

 

Waarom een portretshoot van jezelf? Het is een cadeautje, dat je aan jezelf geeft (of cadeau doet aan een ander). Misschien heb je een mooie leeftijd bereikt (16, 21, 30, 40, 50, 60, 70), of heb je iets overwonnen. Of misschien ben je eindelijk die kilo's kwijt, of heb je een nieuwe start gemaakt. Er zijn genoeg redenen om jezelf eens in het zonnetje te zetten. Ik neem de tijd om jou op je mooist te fotograferen.

Let op; net als bij een loveshoot fotografeer ik jou het liefst tijdens het gouden uur (na zonsopkomst of voor zonsondergang)! Dit geeft echt het mooiste licht.

1 persoon

gemiddeld 45 minuten fotografie

locatie strand / duinen / bos of studioportret

(vanaf 30 km reken ik ook reiskosten)

selectie & bewerking

minimaal 5 foto's via we-transfer geleverd in HQ en LQ

dag na de fotoshoot een sneak peek

de bestanden kennen een geschatte levertijd van uiterlijk drie weken

 

€95,00

extra tips / info

Wanted modellen voor een Boudoirshoot
Omdat ik ook graag wil werken aan boudoirfotografie (een intieme, stijlvolle shoot, waarbij je vrouwelijke lichaam er prachtig uitkomt) wil aanbieden, zoek ik nu nog modellen (leeftijd en lichaamsvorm maakt niet uit) die graag willen meewerken aan mijn portfolio. Je krijgt een mooie fotoshoot met 10 beelden in hoge kwaliteit, en gaat ermee akkoord dat ze worden gebruikt op mijn website en social media.
Boudoirfotografie kan buiten op locatie of gewoon thuis in je eigen omgeving.
Al direct een boudoirshoot boeken? Prijzen boudoirfotografie: zie portret!

Wil je meewerken als model? Stuur mij dan een mail via info@irenevandewegefotografie.com of gebruik het contactformulier!

IVDW-20190323-0453.jpg
 
IVDW-20211028-8477.jpg

 

Make memories!!! Voor je het weet zijn de kinderen groot en denk je; hadden we toch maar mooie familiefoto's laten maken...

Op een door jullie gekozen locatie maken we een leuke wandeling en op een speelse ontspannen manier mooie familiefoto's.

Ook een shoot van een vrienden  -of vriendinnengroep of tijdens een  (vrijgezellen) feest wil ik graag maken! Geef aan wat je leuk zou vinden en ik kijk naar de mogelijkheden!

Let op; voor het mooiste licht fotografeer ik jullie het liefst 's ochtends vroeg net za zonsopkomst, of 's avonds net voor zonsondergang. Dus probeer je gezinsleden hiertoe over te halen, want dat geeft een veel mooier resultaat op de foto's!

Meerdere personen*

gemiddeld 45 tot 90 minuten fotografie

locatie strand / duinen / bos of in overleg

(vanaf 30 km reken ik ook reiskosten)

selectie & bewerking

minimaal 20 foto's via we-transfer geleverd in HQ en LQ

dag na de fotoshoot een sneak peek

de bestanden kennen een geschatte levertijd van uiterlijk drie weken

€200,00

*tot 4 personen. Elke persoon extra € 20,00.

In principe geen hele grote groepen, maar hangt beetje van de shoot af. Vraag maar!

extra tips / info

IVDW-20210806-6137-2.jpg
IVDW-20220227-0522-2.jpg

Heb je foto's nodig van jou als ondernemer? Ook dan kun je bij mij terecht. Je kunt de (portret)foto's gebruiken voor je social media, je website of je nieuwsbrief. Ik maak portretfoto's van jou, (misschien wil je je persoonlijke kant vooral laten zien)  maar ook foto's van jou in actie of met de producten en/of diensten die je verkoopt. We kunnen foto's maken bij je bedrijf of juist op een locatie die jou aanspreekt.

 

1 persoon

gemiddeld 1,5 tot 2 uren fotografie

fotoshoot op locatie (in overleg)

(vanaf 30 km reken ik ook reiskosten)

selectie & bewerking

minimaal 25 foto's via we-transfer geleverd in HQ en LQ

dag na de fotoshoot een sneak peek

de bestanden kennen een geschatte levertijd van uiterlijk drie weken

€ 275,00

Pakket 1

4 uren fotografie

alle wensen in overleg

selectie & bewerking

minimaal 100 foto's via we-transfer geleverd in HQ en LQ

dag na de fotoshoot een sneak peek

digitale bestanden van bruiloften kennen een geschatte levertijd van zes weken

€599,00

Pakket 2

6 uren fotografie

alle wensen in overleg

selectie & bewerking

minimaal 150 foto's via we-transfer geleverd in HQ en LQ

dag na de fotoshoot een sneak peek

digitale bestanden van bruiloften kennen een geschatte levertijd van zes weken

€799,00

Pakket 3

8 uren fotografie

alle wensen in overleg

selectie & bewerking

minimaal 200 foto's via we-transfer geleverd in HQ en LQ

dag na de fotoshoot een sneak peek

digitale bestanden van bruiloften kennen een geschatte levertijd van zes weken

€999,00

IVDW-20190810-4455.jpg

Wedding or Elopement

 

Wat is een elopement eigenlijk?

Feitelijk 'trouwen met z'n tweetjes' (en 2 getuigen), en eventueel een handjevol gasten. Dat kan in het geheim zijn (vroeger vooral) en overal plaatsvinden. Meestal op een bijzondere plek. Tegenwoordig is het best wel hip en trending.

Een weddingshoot of elopement is een op maat gemaakt pakket, met als basis één van de onderstaande pakketten. Neem contact met mij op, dan kijk ik wat ik voor jullie kan betekenen.

Een album behoort ook tot de mogelijkheden uiteraard!

I.v.m. mijn baan in het onderwijs ben ik buiten de schoolvakanties op vrijdagen pas vanaf de middag beschikbaar.

Maar vraag altijd maar voor de zekerheid, misschien kan het wel ;))

Er is in 2022 nog plek in juli en augustus;

ook op de vrijdagen!!!!!!!!

IVDW-20201220-3782.jpg
IVDW-20190529-2297.jpg
IVDW-20190529-1995.jpg
IVDW-20211028-8477.jpg

Giftcard

Wil je een keer een origineel cadeau geven?

Denk dan eens aan een fotoshoot!

Stuur mij een mail en ik kan een mooie tegoedbon maken en naar je opsturen (of naar degene die je een fotoshoot cadeau wilt doen). 

Een cadeaubon kan worden uitgegeven voor alle soorten fotoshoots.

Er zijn vier soorten cadeaubonnen;

Wit: Een cadeaubon van €50,- 

Zwart: Een cadeaubon van €75,- 

Zilver: Een cadeaubon van €100,- 

Goud: Een cadeaubon van €125,- 

Een combinatie van cadeaubonnen is mogelijk.

Mail naar info@irenevandewegefotografie.com.

(Envelop  is in wit, zwart, zilver of goud kleur- hangt van je bedragkeuze af.  Eventueel kan het ook in een zachtroze kleur envelop, bedrag maakt dan niet uit! De kaart zelf is gedrukt op mooi 250 grams linnen persing (wit) papier). 

IVDW-20210807-6325.jpg

Let op; Kleurafwijkingen kunnen door verschillende monitor-instellingen variëren. Ik kalibreer mijn computer daarom geregeld, zodat de afdruk overeenkomt met mijn scherm.

Als je een fotoshoot bij mij boekt, ga je akkoord met mijn Algemene Voorwaarden! Een belangrijk punt daaruit is, dat ik de foto's mag gebruiken op mijn social media en website. Wil je dit niet, kun je dit voorafgaand aan de fotoshoot even melden!)

IVDW-20190422-0842.jpg

Tips / info bij een fotoshoot:

De fotoshoot zal meestal op het strand, in de duinen of bos plaatsvinden. We maken er dan een mooie wandeling van, zodat ik jullie op verschillende locaties kan fotograferen. Wil je een meer industriële fotoshoot, op een stoere locatie of in de stad, kan dat natuurlijk ook!

 

Het allermooiste licht is tijdens het gouden uur. Omdat het zo lekker rustig is 's ochtends, fotografeer ik het allerliefste tijdens het gouden uur in de ochtend, maar in de avond kan natuurlijk ook!

De zon staat dan nog niet zo hoog en is nog niet zo fel. En is het bewolkt weer, dan is dat niet erg, want vaak alleen maar mooier op de foto's!

 

Het is het mooist wanneer jullie je kleding op elkaar af stemmen. Denk aan tijdloos. Mooi is effen kleding, niet al te felle kleuren, geen drukke printjes etc. Op foto's werken grijstinten, zwart, wit, verwassen groen of blauw, wit, spijkerstof, linnen en natuurlijke materialen en kleuren het mooiste. Je kunt ook meerdere kledingsets meenemen, zodat we ook daarin wat afwisseling hebben.

Je krijgt je foto's achteraf in hoge resolutie digitaal, en in lage resolutie - geschikt voor je social media. Let op, als je de foto's zelf gaat afdrukken,  raad ik echt Profotonet aan. Je kunt ze ook door mij laten afdrukken, vraag naar de mogelijkheden.

Ik houd ervan de foto's een eigen sfeer te geven. Ik probeer mooie beelden te creëren in een soms wat stoere rauwe stijl, soms romantisch, vrouwelijk en zacht en soms een combinatie hiervan. Ik houd niet van al te geposeerde foto's, maar meer van de onverwachte, spontane momenten tussendoor. Ik maak geen 'tuttige' foto's ;)), wel foto's met een documentair en artistiek randje. 

Portretten en loveshoots fotografeer ik het allerliefste in de natuur. Dat ik in Zeeland woon is dan ook ideaal!