top of page

Models wanted  (M - V - X)

Voor mijn vrije werk ben ik af en toe op zoek naar modellen. Ik wil graag wat creatieve ideeën uitwerken. Ik wil mooie portretten maken en ben op zoek naar veel diversiteit. (Leeftijd, geslacht, kleur maakt allemaal niet uit!). En of je ervaring hebt als model- of niet,  maakt ook niet uit!

Ik zoek bijvoorbeeld modellen voor een selfloveshoot, een stel voor een coupleshoot en je mag ook reageren wanneer je model wilt staan als trouwkoppel. Wellicht ben je al getrouwd, heb je je trouwkleding nog en wil je model staan voor een leuke fotoreportage als getrouwd stel; misschien om een jubileum te vieren - nog een keer in je trouwkleding. Hoeft niet per se gigantische prinsessenjurk, maar vintage/bohemian-stijl is leuk!). Ik denk aan elopement-achtige setting bijvoorbeeld. Of met je jurk aan in het water - beetje artistiek dus).  Je hoeft trouwens niet echt getrouwd te zijn, als je model wilt staan als... is ook prima ;)). 

Ik zoek ook modellen voor een boudoirshoot! Kijk voor voorbeelden in mijn portfolio. Mocht je interesse hebben in mooie beelden van jezelf, en je hebt geen bezwaar tegen publicatie op mijn website en social media, neem dan contact met mij op.

Mocht je dit leuk lijken, neem dan contact met mij op via onderstaand formulier. Dan kijken we of ik een leuk project heb staan waar je bij past en wanneer we iets kunnen plannen! Je krijgt dan van mij meer informatie en een moodboard met mijn ideeën. Maar ik sta ook heel erg open voor ideeën van jouw kant!! Laat maar horen!

Je krijgt daarna uiteraard als beloning de mooiste fotobestanden in hoge resolutie!

IVDW-20210807-6526.jpg

Let's Chat

Ik wil graag meewerken aan een portfolioshoot
Bedankt voor je aanvraag! Ik neem z.s.m. contact met je op! Check goed of je emailadres klopt! Anders kan ik geen mail terugsturen. En kijk ook in je spambox, soms belandt de mail hier.
bottom of page