Models wanted  (M - V - X)

Voor mijn vrije werk ben ik af en toe op zoek naar modellen. Ik wil graag wat creatieve ideeën uitwerken. Ik wil mooie portretten maken en ben op zoek naar veel diversiteit. (Leeftijd, geslacht, kleur maakt allemaal niet uit!). En of je ervaring hebt als model- of niet,  maakt ook niet uit!

Ik zoek bijvoorbeeld modellen voor een portretshoot, een stel voor een coupleshoot en je mag ook reageren wanneer je model wilt staan als trouwkoppel. Wellicht ben je al getrouwd, heb je je trouwkleding nog en wil je model staan voor een leuke fotoreportage als getrouwd stel; misschien om een jubileum te vieren - nog een keer in je trouwkleding. Hoeft niet per se gigantische prinsessenjurk, maar vintage/bohemian-stijl is leuk!). Ik denk aan elopement-achtige setting bijvoorbeeld. Of met je jurk aan in het water - beetje artistiek dus).  Je hoeft trouwens niet echt getrouwd te zijn, als je model wilt staan als... is ook prima ;)). 

Mocht je dit leuk lijken, neem dan contact met mij op via onderstaand formulier. Dan kijken we of ik een leuk project heb staan waar je bij past en wanneer we iets kunnen plannen! Je krijgt dan van mij meer informatie en een moodboard met mijn ideeën.

Je krijgt daarna uiteraard als beloning de mooiste fotobestanden in hoge resolutie!

IVDW-20210807-6487.jpg

Let's Chat

Ik wil graag meewerken aan een portfolioshoot
Bedankt voor je aanvraag! Ik neem z.s.m. contact met je op!