top of page
  • Irene van de Wege

Waarom een branding shoot?Ik heb inmiddels een aantal (personal) branding shoots mogen doen. Het is een kans om jouw hele bedrijf te laten zien en waar je voor staat. Jouw team, jouw producten, jouw proces, jouw werkterrein, wat je gebruikt tijdens je werk etc.


Helemaal in deze tijd is social media (met name Instagram) voor je bedrijf eigenlijk een must. Het is mooi wanneer je je bedrijf hier laat zien met goede en mooie foto's. Helemaal met een klein bedrijf vinden mensen het fijn wanneer ze de persoon achter het merk zien. Jou in actie zien! Klanten kiezen niet per se alleen voor het product, maar willen ook graag zien wie het gemaakt heeft! Ook is het fijn wanneer je website er goed uitziet met sprekende foto's. Beelden zijn krachtiger dan woorden. En klanten nemen je serieuzer wanneer je professionele foto's gebruikt op je website.


Bij een fotoshoot voor je bedrijf kom ik graag langs op de locatie, maar je kunt er juist ook voor kiezen om op een locatie buiten het bedrijf juist wat sfeerbeelden te maken. Zodat je kunt laten zien wie jij bent als persoon en waar je leven zich afspeelt bijvoorbeeld.


Neem met mij contact op, dan kijken we samen naar wat jij wilt en hoe ik jou daarbij kan helpen!


Hieronder een aantal beelden van verschillende brandingshoots!
Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page