top of page
  • Irene van de Wege

Waarom zou ik een boudoirshoot boeken ?

Bijgewerkt op: 28 aug. 2023


Vrouw tijdens een boudoirshoot op het strand tijdens zonsopkomst

Bij een boudoirshoot denk je vooral aan een shoot in mooie lingerie. En dat is ook wel zo, maar het kan ook met kleding aan, waarin ik je sexy kan vastleggen! Denk aan een oversized overhemd, of trui die van je schouders glijdt bijvoorbeeld, of een mooie kimono of alleen een shirt aan. Er is van alles mogelijk! Geen vulgaire of ordinaire foto's in ieder geval, maar mooie, chique, nette beelden.


Ik krijg best vaak vragen van vrouwen dit dit best zouden willen, maar nog niet helemaal durven. Maar waarom zou je een boudoirshoot wel gewoon moeten overwegen?


Twijfel niet!!


1. Het geeft je enorm veel zelfvertrouwen! Van te voren lijkt het natuurlijk heel erg spannend en eng, maar het scheelt denk ik dat ik ook een vrouw ben. En omdat ik alle tijd voor je neem, zul je je snel op je gemak voelen. Je kunt ook aangeven wanneer iets voor jou niet comfortabel voelt. Als je later de beelden ziet, zul je trots zijn op je jouw en je lichaam!

2. Je lichaam is altijd in bloei! Leeftijd is geen reden om geen boudoirshoot te doen. Het is juist mooi om te zien hoe jouw lichaam door de jaren heen verandert. Misschien ben je wel veel afgevallen en doe je jezelf daarom zo'n shoot cadeau, of misschien wil je juist laten zien dat je je niet meer druk maakt over je lichaam en gewoon lekker al je rondingen toont! Jouw lichaam is het waard om vast te laten leggen!

3. Misschien ben je wel zwanger en wil je nu juist mooie foto's van jouw lichaam! Dat is ook prachtig!

4. Of je wilt een boudoirshoot omdat je kanker hebt of hebt gehad. Borsten horen bij je vrouwelijkheid, en borstkanker heeft veel impact. Misschien moet je een borstamputatie ondergaan. Een boudoirshoot zowel hiervoor als hierna kan heel fijn zijn voor jou!!!

5. Een boudoirshoot is een mooi cadeau voor je partner. Misschien als huwelijkscadeau of zomaar! Helemaal als ik het voor je laat afdrukken in een prachtig album of als poster ingelijst voor in de slaapkamer bijvoorbeeld!

6. Het is cadeau voor jezelf!!! Gewoon omdat je het verdient!! Omdat je trots op jezelf mag zijn. Misschien heb je een bepaalde leeftijd bereikt, misschien ben je veel afgevallen, misschien heb je andere veranderingen in je leven doorgemaakt waarbij je nu kiest voor jezelf!


Durf je het na het lezen van deze blog ook te kiezen voor een mooie boudoirshoot? Neem dan contact met mij op! We kunnen de fotoshoot buiten ergens doen, maar het kan ook op een binnenlocatie. We gaan dan samen naar zoek naar een mooie plek. Let op de kosten van de studiohuur komen er dan wel bij!


Ik kijk ernaar uit om iets prachtigs te maken!!!!
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page