top of page
  • Irene van de Wege

Bruiloft in de Zeeuwse OaseAfgelopen zomer mocht ik een bruiloft fotograferen in de Zeeuwse Oase, Kats. Een heerlijke rozentuin, prachtig weer en een beeldschoon bruidspaar. Alle ingrediënten voor een mooie shoot waren aanwezig.

Vroeg in de middag arriveerde ik bij de rozentuin. Ik mocht aanwezig zijn bij het aankleden van de bruid en alvast wat mooie plaatjes schieten van deze prachtige locatie. De bruid droeg een fantastische jurk, de bruidegom een prachtig pak.


Voor de fotoshoot wandelden we door de rozentuin en dankzij het weer leverde dit idyllische plaatjes op. De sfeer was rustig en gemoedelijk.


De ceremonie met de aanwezige familie was fijn om in beeld te brengen. Een proost-moment daarna en toen op naar de taart. De styling omvatte een prachtig bloemrijk thema met oudroze en groen als hoofdtonen. De daggasten heb ik allemaal op de foto kunnen zetten en ook de sfeer weten te vangen.


Omdat er toch een buitje onderweg was volgens buienradar, werd het diner in de kas geserveerd. De tafels werden binnen snel weer mooi gedekt, want aanvankelijk was het de bedoeling om buiten te eten. Maar juist in de kas hing er een prachtige sfeer. De kas was perfect aangekleed, dus geen straf om daar te fotograferen. Na enkele speeches en een heerlijk diner, was het tijd voor het verwisselen van de jurk. Voor de avond had de bruid namelijk nog een andere mooie jurk meegenomen.


Na nog een korte fotoshoot tijdens het gouden uur ben ik naar huis gegaan, heb alle foto's ingeladen en snel nog een sneak peek gemaakt. De volgende dag zou ik namelijk op vakantie gaan en het bewerken van de rest van de foto's zou even op zich laten wachten. Als verrassing kon ik zo toch vast enkele beelden aan het bruidspaar tonen.


Bekijk hieronder enkele beelden van deze bruiloft. En word je enthousiast van deze beelden? Ik kan ook jouw bruiloft vastleggen! Ik vind bruiloften heerlijk om te doen en wil voor jou graag aan de slag als bruidsfotograaf! Maak een afspraak via het contactformulier, of stuur een mail: info@irenevandewegefotografie.com.

Styling ceremonieplek in de rozentuin

Aankleedmoment bruid

Flatlay trouwkaart en trouwringen

zwart wit foto bruid en zus

zwart wit foto van bruidsjurkBruidspaar in de rozentuin

Bruidspaar op bankje in de rozentuinBruidspaar leest geloften voor

Bruidspaar tijdens de ceremonieBruidspaar houdt handen vast

Zoenend bruidspaar zoent tijdens ceremonie


Bruidspaar na afloop van de ceremonie

Bruidspaar wordt gefeliciteerd

Tafel met champagne en glazen

Bruidstaart in oudroze en groen met roosjes

Bruidspaar maakt selfie

Bruidspaar zoent

Bruidegom wordt de lucht ingetild door vrienden

Bruid met vrienden op de foto voor de letters love

De tafel met de styling voor het diner aangekleed

Bruid wordt toegesproken door ouders tijdens diner

Bruid voor het feest doet parfum op

De bruidsjurk voor het avondfeest

Een laatste foto voor het feest losbarst tijdens het gouden uur

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page