top of page
  • Irene van de Wege

Bruiloft in Vlissingen

Bijgewerkt op: 24 mrt. 2023


Bruidspaar op de kade bij de Timmerfabriek in Vlissingen.

Afgelopen jaar mocht ik de bruiloft van dit lieve stel fotograferen in Vlissingen.

De dag begon al vroeg. De bruid verbleef in de Timmerfabriek in Vlissingen en ik mocht al vanaf het aankleedmoment de foto's maken. Dit past altijd goed bij mijn fotografie-stijl, want ik maak graag foto's met een documentair randje. Ik vind de "behind the scenes"- foto's altijd het interessantst. Van de bruid kon ik hier ook een aantal supermooie beelden schieten voor de karakteristieke raampartijen die dit gebouw zo kenmerkend maken. Zulke foto's vind ik altijd prachtig in zwart-wit en zijn ook heel mooi om te vergroten en in een lijst op te hangen! Elders op deze website vind je die foto in het zwart wit, hieronder heb ijk de kleuren versie toegevoegd.


De locatie van de Timmerfabriek is ook perfect. Prachtige plek! Unieke raampartijen en heel fotogeniek! Leuk ook aan deze hotelkamer was de vide erin. Zo had ik de mogelijkheid van bovenaf wat plaatjes te schieten.


Op een gegeven moment kwam de bruidegom in prachtige blauwe Rolls Royce met chauffeur aangereden. We hebben wat foto's op de kade genomen en ook in het Scheldekwartier bij de hijskraan. Hier zag hij de bruid voor het eerst en ook de eerste blik heb ik in beeld kunnen vangen. We hadden alle tijd hier en hebben die ook genomen. Zo'n industriële locatie is echt een mooi contrast met deze klassieke auto.


Na een korte lunch reden we naar de Sint Jacobskerk in Vlissingen. Uiteraard een hele mooie kerk om in te mogen trouwen. Hier vond zowel het burgerlijk als het kerkelijk huwelijk plaats. De zon scheen mooi door de hoge ramen en leverde zo perfecte plaatjes op. Fotograferen vanaf het orgel boven leverde ook een mooi totaalbeeld op!


Na de dienst hebben we op het strand nog wat foto's kunnen maken - het was prachtig weer voor oktober! - en daarna was het al tijd voor het diner in Fletchers hotel op de boulevard. De tafels waren prachtig gestyled met mooie bloemen! Na het diner volgde nog een feest met gasten en om 21 uur kon ik naar huis met een kaartje vol beeldmateriaal.


Na afloop van een bruidsreportage zorg ik zo snel mogelijk voor een dubbele backup. De dag na de bruiloft probeer ik dan altijd een sneak peek te sturen. Zo heeft het bruidspaar vast een idee van hoe de foto's zullen uitpakken en tevens alvast een eerste aandenken en wat foto's om al aan de familie te laten zien.


Mag ik jouw bruiloft ook fotograferen?

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page