top of page
  • Irene van de Wege

Familie -of gezinsshoots

Bijgewerkt op: 16 mrt.

Kinderen springen in de lucht op het strand van Vlissingen

Gezins - of familieshoots zijn altijd een succes om bijvoorbeeld cadeau te doen aan bijvoorbeeld opa en oma. Vaak word ik geboekt wanneer er sprake is van een huwelijksjubileum, of bij een bepaalde verjaardag. Maar natuurlijk is er geen bijzonder moment voor nodig om op de foto te gaan. Hoe leuk is het om jullie familie of gezin vast te leggen op beeld en zo mooie herinneringen te hebben aan een bepaalde tijd. Je kunt er ook een jaarlijks terugkerend uitje van maken!


Hoe gaat dat in z'n werk, een gezins -of familieshoot?


Nadat we een datum hebben afgesproken spreken we een locatie af. Meestal is dit op het strand, in de duinen, of in het bos, maar het kan natuurlijk ook in de stad, lekker industrieel of op een boerderij, of waar je ook maar wilt!

In de natuur maken we een leuke wandeling en ik fotografeer jullie op verschillende plekken. Ik houd niet van al te statische foto's, al zet ik jullie natuurlijk wel een aantal keren in een opstelling neer. Meestal maak ik verschillende combinaties (moeder met dochter alleen, alle kleinkinderen, alle broers en zussen, opa en oma met kleinkinderen, iedereen alleen etc.). Wanneer je zelf ook ideeën hebt, hoor ik die graag!


Het is leuk wanneer jullie je kleding een klein beetje op elkaar afstemmen. Je krijgt van mij ook een handige brochure met kledingtips! Maar uiteindelijk moet je vooral lekker aan doen, wat je prettig vindt! Al te felle kleuren of neon-kleuren zou ik wel jammer vinden ;))


Het mooist is het om foto's tijdens het gouden uur te maken. Wanneer dat is, hangt van het moment in het jaar af. We kijken hoe vroeg dat is, wanneer je wilt gaan boeken. Ik plan geen fotoshoots midden op de dag. Het licht is dan gewoon niet mooi!


Na de fotoshoot lever ik de foto's in een online galerij. Hier kun je de foto's gewoon downloaden, maar ook aangeven wanneer je welke foto je op print zou willen. Een afdruk op papier is zoveel waardevoller dan gewoon maar van je schermpje kijken!

Superleuk zijn de kwalitatief hoogstaande albums; een perfect cadeau om te geven! Maar je kunt ook kiezen voor een afdruk in een lijst bijvoorbeeld. Ik kan ook miniboekjes laten maken, zodat elk lid van de familie een klein boekje heeft! Vraag naar de mogelijkheden.


Laat maar weten of ik jullie familie op de foto mag zetten! Hieronder wat foto's van (willekeurig) enkele familie -en gezinsshoots!
38 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page