top of page
  • Irene van de Wege

Waarom zou ik voor een selfloveshoot moeten kiezen?

Bijgewerkt op: 2 mrt.

Vrouw op paalhoofden aan de kust van Domburg

Op mijn site heb je al gelezen dat ik ook selfloveshoots aanbied. Maar waarom zou je eigenlijk voor een selfloveshoot kiezen?


Geef toe; stiekem zou je het best wel leuk vinden om nou eens mooie foto's van jezelf te hebben. En zou je het best cool vinden wanneer je een prachtig, krachtig portret van jezelf - als kunstwerk - in een mooie lijst aan de muur in je woonkamer zou hebben hangen. En waarom gun je jezelf dat niet? Of een kleine serie van portretten. Hoe gaaf is dat?


Ik heb superveel zin om met jou iets moois te creëren. Ik kijk ernaar uit om een concept te bedenken voor jou / met jou waarin kunst en jij één worden. Denk aan een mooie shoot in de natuur, in het water of in een bloemenveld! Ik zou het supertof vinden iets heel moois met jou te maken!


Wat zijn nog meer redenen om voor deze shoot te kiezen?


1. Het geeft je enorm veel zelfvertrouwen! Wees trots op wie je bent. Van jou is er maar eentje. Waarom halen wij onszelf en elkaar altijd zo naar beneden? We zijn allemaal uniek! Gelukkig maar. Accepteer jezelf!


2. Je bent altijd aan het groeien! Leeftijd of lichaamstype is geen reden om geen fotoshoot te doen. Het is juist mooi om te zien hoe jij door de jaren heen verandert. Misschien ben je wel veel afgevallen en doe je jezelf daarom zo'n shoot cadeau, of misschien wil je juist laten zien dat je je niet meer druk maakt over je lichaam en gewoon lekker toont wie je bent! Of je bent net door een ingewikkelde periode gegaan en je wilt dit afsluiten met een blik op je toekomst. Je bent het waard. Mijn selfloveshoots zijn voor alle vrouwen, van alle leeftijden, met alle soorten lichamen en met allerhand redenen om zo'n shoot te boeken!


3. Het geeft een boost aan je creativiteit! Je kunt kiezen voor verschillende kledingstijlen, poses en locaties die je persoonlijkheid weerspiegelen. Bedenk van tevoren wat je zou willen, zoek plaatjes op Pinterest en maak een moodboard. Misschien wil je een bepaald thema aan je selfloveshoot hangen. Alles is mogelijk!


4. Gun jezelf een moment voor jezelf. Even tijd voor jezelf. Even weg uit het alledaagse leven. Even genieten. Dit verdien je! Het is ook gewoon een supergezellig uitstapje!


5. Een herinnering voor de toekomst. Mooie foto's die je kunt laten inlijsten of in een prachtig koffietafelboek kunt laten afdrukken. Wees trots op hoe je nu in het leven staat, wat je hebt bereikt. Hoe mooi dadelijk een prachtig foto ingelijst in je woonkamer van een prachtige vrouw!


Mag ik jou portretteren? Let op; ik maak hierbij geen standaard portretten, maar we gaan samen kijken naar een mooi concept, zodat het echt kunstwerken worden!


Neem contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden!45 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page