top of page
  • Irene van de Wege

Heerlijke loveshoot tijdens het gouden uur

Bijgewerkt op: 30 jan. 2023

loveshoot

Lovecouple in Aagtekerke tijdens het gouden uur op hooibalen

Ik neem je even mee met een hele leuke loveshoot, of coupleshoot - hoe je het ook maar wilt noemen - afgelopen zomer. Het was in de maand augustus.

Ik had al vroeg met dit stel afgesproken in Aagtekerke. Nog in het donker reed ik over rustige landweggetjes, me afvragend, of ik niet te vroeg zou zijn. Maar de zon kwam op, en het gouden uur was daar! De shoot vond plaats op een boerderij, wat natuurlijk een prachtige fotogenieke locatie is. We konden hierdoor tijdens deze shoot gebruik maken van hooibalen, koeien, weilanden en tractoren.


Dit maakt het werk als fotograaf ook zo leuk! Je komt nog eens ergens! Voorheen had ik niet gedacht op een tractor te zitten om zes uur 's ochtends of tussen de koeien te lopen!


We hadden alle tijd, we verplaatsten hooibalen en reden de tractor naar een weilandje wat de mooiste foto's opleverde. Het gouden uur was perfect en het stel heerlijk jong en onbevangen. Ik heb ze zo een mooie herinnering kunnen geven,


De fotoshoot was een cadeau van hem voor haar. Vind je de foto's hieronder ook mooi en mocht je nu ook zo'n heerlijk cadeau willen geven aan jezelf en je partner, neem dan contact met mij op via het contactformulier of via de mail! Ik kijk ernaar uit!


Stelletje op hooibalen in Aagtekerke tijdens het gouden uur


Jongeman en jongedame tijdens het gouden uur gearmd

zwart wit foto van jong stelletje in Aagtekerke bij tractor

Jong stel tijdens het gouden uur in Aagtekerke

Jong stel op hooibaal in Aagtekerke tijdens het gouden uur

Zwart wit foto van jong zoenend stel op erf

Zwart wit foto van jong stel zoenend op hooibalen

Zwart wit foto van jong stel zoenend bij de koeien

Jong stel verscholen achter het hooi op boerderij erf tijdens het gouden uurRecente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page