top of page
  • Irene van de Wege

Mijn fotografie bucketlist!

Bijgewerkt op: 13 nov. 2023

Ik ben nu al even bezig met de fotografie, maar heb altijd nog wat dromen! Het gaat dan eigenlijk vooral om locaties waar ik zou willen fotograferen, of om bepaalde thema's die ik zou willen uitwerken, of wat ik nog zou willen bereiken. Dus wat is mijn fotografie-bucketlist?


1. Een bruiloft in het buitenland. Oftewel een zogenaamde "destination-wedding"! En dan denk ik bijvoorbeeld aan Italië, Zuid - Duitsland of Frankrijk, maar ook aan Noorwegen of Schotland (beetje ruige omgeving). Hebben jullie plannen? Mail mij!!


2. Meer Elopement-shoots!!! Van die leuke bohemian, intieme bruiloften op een locatie in het bos bijvoorbeeld!


3. Meer winter-bruiloften!


4. Meer boudoir-shoots op mooie locaties - in een kasteel bijvoorbeeld of in een gaaf oud pand!


5. Meer reisfotografie sowieso! Dat betekent dus meer reisjes maken ... Op mijn lijstje staan o.a. IJsland, Schotland, Ierland, Scandinavië. Ijsland staat in 2024 op het programma!!!!! Super veel zin in!


6. Portretshoots deels in het water, beetje artistieke foto's.


7. Een bevalling fotograferen van begin tot eind.


8. Meer diversiteit in mijn fotoshoots!


9. Een eigen studio, zodat ik makkelijker meer portretshoots kan plannen, zonder mijn werkkamer te moeten omgooien.


10. Sowieso wat meer fine-art portretten!Zoals je ziet best een lijstje, maar ik ga ervoor!


Vrouw in jumpsuit van spijkerstof starend in de lucht.

23 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page