top of page
  • Irene van de Wege

Fine art bruidsfotografie

Bijgewerkt op: 8 aug. 2023


Bruidspaar op het strand in vlissingen

Ik houd van fine art bruidsfotografie. Ik vind het leuk om aan de bruidsreportage enkele artistieke "Fine-art-foto's" toe te voegen. Ik gebruik hiervoor met name de foto's uit de fotoshoot met jullie tweeën. Ik probeer tijdloze en elegante foto's te creëeren met de beelden die ik van jullie maak. Ik probeer de fotoshoot vanuit een artistiek oogpunt vast te leggen met intieme, rustige en lifestyle-achtige beelden.

Deze foto's heb ik naderhand met wat grovere "korrel" bewerkt dan "normaal", waardoor ze een vintage-look. krijgen, maar daardoor ook wat zachter. Ze zijn mooi om af te drukken en aan de muur te hangen!

Ik pas dit overigens ook graag toe bij boudoir-fotografie.


Wanneer je een bruidsreportage bij mij boekt, krijg je een aantal fine-art beelden erbij!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page