top of page
  • Irene van de Wege

Reisfotografie - Spanje

Bijgewerkt op: 1 aug. 2023

Torla een plaats in Spanje

Ik houd van mooie natuur en reizen naar mooie landen. Uiteraard neem ik dan mijn camera mee.

De foto hierboven heb ik gemaakt voordat de rest wakker was. Stiekem ben ik uit bed gestapt en tijdens zonsopkomst, naar buiten gesneakt. Ik had nog net geluk dat de straatverlichting aan was, wat een leuk effect geeft aan de foto.


Afgelopen jaar waren we op vakantie in de Spaanse Pyreneeën. We verbleven in twee bergdorpjes en maakten onder anderen verschillende rondwandelingen in de bergen. Hierboven zie je Torla, het eerste dorpje waar we verbleven. Een waar walhalla voor wandelaars.


Tijdens een eerste wandeling volgden we een stuk van de oude pelgrimsroute van Frankrijk naar Spanje richting Ibón de Bernatura. We zagen de toppen van de Ordesa.

Een andere dag wandelden we vanaf het nationale park 'la Pradera de Ordesa' over de Senda de los Cazadores en de Faja de Pelay. Een enorme klim van 700 m. Op de terugweg komend langs mooie watervallen.


Ook nog een wandeling gedaan in de buurt van Torla zelf. Een stevig oud voetpad en behoorlijk stijl. Maar heerlijk rustig en één worden met de natuur.


Na Torla zijn we naar Nerin gegaan, Hier hebben we bijvoorbeeld een wandeling gedaan door de Añisco-kloof. Het meest spectaculaire uitzicht kregen we echter tijdens de laatste wandeling van deze reis. Na een enigszins redelijk "oninteressante" route kwamen we boven en hadden een spectaculair uitzicht op de Añisco-kloof. Het was de wandeling en de reis meer dan waard.


Ik houd van landschapsfotografie. Met name in het buitenland met spectaculaire vergezichten en bovenal de rust die van de natuur uitgaat vind ik heerlijk om vast te leggen!


Nérin, Spanje met een prachtig uitzicht op de Añisco-kloofDe Spaanse Pyreneeën in Torla

Nérin, Spanje met een prachtig uitzicht op de Añisco-kloof

Nérin, Spanje met een prachtig uitzicht op de Añisco-kloof


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page