top of page
  • Irene van de Wege

Fotoproducten (om cadeau te geven)

voorbeeld van foliobox met trouwfoto's

Behalve een prachtig kwaliteitsalbum, zijn er meerdere manieren om je digitale bestanden te laten afdrukken bij mij. Ik heb diverse fotoproducten die je kunt bestellen. Deze zijn ook ideaal om als cadeau te geven.


Foto's laten afdrukken raad ik echt aan. Het heeft zoveel meer waarde wanneer je de foto's in je handen kunt houden. De ontvanger (of jijzelf natuurlijk) zal er zo blij mee zijn!!


Een mooi cadeau is bijvoorbeeld de Folio Box. In deze bewaardoos kan ik 5 tot maximaal 20 foto's voor je laten afdrukken op 5 mm dik karton (fine art fotopapier) en met Passe-Partout. Deze lever ik in een handgemaakte box. Een voorbeeld zie je hierboven.


Wat ook kan is bijvoorbeeld een schitterende drieluik. De drie foto's worden belicht op prachtig papier en eventueel kun je kiezen voor een uitvoering met een mooi Passe-Partout om de foto's!

Het staat super op de boekenplank, schouwmantel, dressoir of bureau. De Triplex is leverbaar veel verschillende kleuren en materialen;  in Fluweel, Suéde, Linnen en Eco-Leer !


drieluik op triplex

triplex en mini harmonicaboekje

Ook altijd superleuk zijn de kleine harmonicaboekjes! Deze zijn verkrijgbaar in 8x8 cm, 10x14 en 12x12 cm. Deze zijn ideaal om (bijvoorbeeld bij een familyshoot) aan alle gezinsleden te geven, of als extra cadeautje bij een groter album bijvoorbeeld. Vooral de 8x8 cm is ideaal voor in een handtas! Ik kan ze ook leveren met een bewaardoosje erbij!


mini harmonicaboekjemini harmonicaboekje

En ook op het gebied van albums is er natuurlijk heel veel mogelijk!

Het zijn prachtige cadeaus voor bijvoorbeeld opa's en oma's of gewoon van je eigen gezin! Of laat een ieder jaar een nieuw album maken na een jaarlijks terugkerende familieshoot!

Omslagmateriaal, afmetingen en kleur zijn allemaal aan te passen aan jouw wensen. De albums zijn vlakliggend en van dik papier. Zo gaan ze je leven lang mee!


voorbeeld trouwalbum

vlakliggend fotoalbum

voorbeeld trouwalbum

voorbeeld trouwalbum

trouwalbum

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Vraag gerust naar de mogelijkheden wanneer je een shoot bij mij boekt!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page