top of page
  • Irene van de Wege

Gezinsshoot in Vlissingen

Gezin voor strandhuisje in Vlissingen

Dit superlieve gezinnetje wilde spontaan een gezinsshoot doen in Vlissingen. Zij hadden een slaapstrandhuisje gehuurd en omdat lang wandelen met een hoogzwangere vrouw en een klein meisje van 2,5 jaar niet zou gaan lukken, hebben we hier in de buurt foto's genomen.

We moesten de shoot wel even verzetten vanwege het weer, maar toen het weer zonniger werd, konden we aan de slag. Het was een superontspannen shoot, en ik werd heel vrolijk toen ik na levering mijn mailbox opende:


Beste Irene, 

wauw, heel erg bedankt!!! De foto's zijn prachtig geworden! Het was echt een geweldige ochtend en helemaal ontspannen. Zo'n ontspannen gezinsshoot heb ik nog nooit meegemaakt. Ik zal je fotografie zeker aanbevelen! Je hebt een groot oog voor details. Ik ben verliefd op de foto's. 

Bedankt voor deze prachtige herinneringen.

Vriendelijke groeten van ons; Kerstin, Andreas en Lilly


Hieronder enkele foto's uit de gezinsshoot! Wil jij ook een mooie gezinsshoot? Mail mij dan, dan kijk ik of er op korte termijn nog ruimte is!Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page